Valborg

Hey!

Det blev en härlig start på dagen! Tog nyss en mysig men rätt svettig promenad med min pöjken. Det blåser lite men när det inte gör det så bränner solen så där jätteskönt. Denna Valborg får säkert super fint väder om det inte får för sig att vända helt och hållet, men det skulle ju vara tråkigt.

Förra Valborg kommer jag inte ihåg vad jag gjorde men jag hade säkert astråkigt. Idag blir det parmiddag, mys vid brasan och fest (om jag inte har förstått fel). Jag känner tre personer av de jag ska vara med så det blir en hel del nya ansikten, funfun :]

Till parmiddagen bakade vi igår en stor, fet plåt kladdkaka. Haha, snacka om att folket får äta tills de dör men jag antar att killar klarar det där med god marginal ;]



Under promenaden satte vi oss ner på en brygga och mös i solen. Fucking love him ♥


Överflödig energi

Efter lite letande efter något att fästa upp min spegel med sitter den nu uppe. Innan jag begav mig ut på resande fot hem till Anton så invigde jag den när jag skulle sminka mig. Jag har alltid velat ha en helkroppsspegel, och detta är en sådan så ledsen är jag inte, haha.

Min mupp (världens bästa mupp) till pojkvän är och tränar just nu. Jag hade förväntat mig att han skulle vara här så att jag kan föra över lite av min överflödiga energi, men icke. Istället får jag sitta framför en dator och känna hur energin bara vill användas, haha. Jag skulle kunna vara social med svärföräldrarna men de ser ut att vara för koncentrerade på det de gör. Först och främst ska jag se om det finns någon choklad i huset, inte för att jag behöver mer energi men det skulle vara så otroligt gott x]

summer feelings

Fy fan vad härligt det är med bra musik! Jag funnit två låtar med Europe and kinda love them. Rock the night och Open your heart, asgrymma och ger summer feelings direkt! Tankarna går genast över till vad jag kallar världens bästa sommar ;)

Annars har pöjken fått för sig att hyra replokal med övriga bandmedlemmar så han stack tidigt imorse. Själv har jag precis städat mitt rum och har hittat en jävla massa bra saker. Glömda fina accesoarer, hårspray som kan behövas och en fet jävla spegel. Jag har även smyckat väggarna med konsertbiljetter och en stor fin affisch med KISS på. Jag hängde även upp en liten, liten affisch på Dave Lepard för att hedra. Jag tog även tag i mitt dammiga trumset som jag inte spelar på längre. Nu går det att sälja till bättre behövande ;)

Jag hade tänkt träna idag men träningsvärk spökar fortfarande så det blir inte av. Istället tänkte jag dra ut på en promenad med familjen. Vi ska köpa lite ditten och datten, framförallt någonting som jag kan hänga upp min spegel på, haha. Just nu ligger den på min säng och visar mitt underbara tak ;)



Min sexiga brandman

Sju timmars praktik, två timmar träning, mat, jordgubbar, rensning av trög dator och mys med världens bästa pojkvän. Det var min dag igår! Jag hade tänkt dra iväg på fest någon gång under kvällen men min kära kusin skulle tydligen komma dit. Vi känner inte varann så där jättebra så det skulle bara kännas skumt att festa med honom. Och han skulle nog inte vilja se mig dricka ;)

Det blev tidig sänggång igår vilket ledde till tidig uppgång idag. Vid 9 vaknade vi av en underbart skinande sol, det kunde fan inte bli bättre. Frukosten åts på altanen och efter en promenad sattes vårstädning och eldning på tomten igång. Något som min älskade, sexiga brandman var väldigt förtjust i ;) ♥ Hela dagen har det varit fint väder och solen har faktiskt givit lite färg på min likbleka kropp (A)

Idag kommer dessutom min pappa hem! Jag har inte berättat det men tillsammans med min farmor har han varit i Portugal i en vecka. Det var tvugna att fixa lite saker som de inte kunde fixa från Sverige. Det ska bli roligt att träffa honom men jag hoppas att han inte är så där retsamt brun bara ;)



Indexering

Vädret var fan inte roligt igår! Hemfärden till mig var en blöt historia och gud vad lycklig jag var att få komma in till värmen. Man möttes även av en överlycklig hund som äntligen fick träffa Anton igen. Det blir så när vi spenderar de flesta dagarna i veckan hemma hos honom. Dock känns det inte så välkomnande när familjen får för sig att säga; "Vad fan gör du här?" när man kommer innanför dörren. Haha, men så skulle jag nog också säga till min storebror som har flyttat hemifrån. Man kan säga att jag också har gjort det...så gott som. Jag har hemma högst tre dagar i veckan och ibland på helger, såååå^^

Idag är det dock finfint väder och på bussen till praktiken höll jag på att svettas ihjäl. Jag orkade dock inte ta av mig något av plaggen så jag satt där helt lamslagen, haha. Just nu sitter jag här på praktiken och jag har blivit ombedd att indexera men testversionen som jag använder har gått ut. Härligt va? :D


Crapbild...men så här ser det ut när man indexerar ;)


LACE

Jag har blivit lite småkåt på spetsplagg. Framförallt de som sitter på överkroppen och underkläder. Det är så grymt snyggt och sexigt, och så vitt jag vet och kan komma på så har jag inte så fasansfullt många spetsplagg. Det måste jag investera i innan sommaren, framförallt ett genomskinligt spetslinne. Fucking god vad sexigt det skulle vara...spets till en brun hud ♥

Linnet nedanför kommer från Nelly och har även en söt liten rosett mellan tuttarna. Det är billigt så jag ska försöka få min mamma och köpa det till mig. I have no money :(

Toppar , Sun T-shirt , Mango - NELLY.COM


Slash - Saul Hudson



Guns N Roses var jävligt bra back in the days och jag förbannar fortfarande mina föräldrar för att det inte födde mig under 70-80-talet. Det var ju under den tiden som den bästa musiken kom fram och började spelas. Då gjordes bara bra musik, jämfört med nu. 70 och 80-talister lär vara sjukt besvikna över vad som tas fram nu. Jag skulle i alla fall vara det, eller åtminstone tänka; "Vad fan är det som pågår? Vart tog den bra musiken vägen?". De är ju tur då att banden som spelade på 70 och 80-talet fortfarande finns kvar och kan visa vad som är bra och ge oss det.

Det finns dock band som var bra då men helt enkelt börjat svalna. Till exempel Guns N Roses. Det var awesome as fuck när det började men nu i slutet (deras senaste platta) har det bara gått utför. Och att Axl Rose (världens största diva och tönt med grym sångröst) beter sig som han gör påverkar bara det negativt. Visst, minnena av dem får oss att tänka; "Åh nej! Sluta inte spel" men egentligen vill man bara att de ska bli ett fint minne, precis som en lidande och döende släkting. Där kanske jag tog i lite men jag tycker att bra musik inte ska överspelas av dålig musik.

Slash, Saul Hudson, var en grym gitarrist i Guns N Roses men är fortfarande...dock solo. Att han har gått sin egen väg och börjat samarbeta med en hel del andra artister, vilket tycker jag är bra. Att dra ifrån och börja köra sitt eget race är ju bara grymt bra för honom. Hans senaste material och kommande platta är ju bara att välkomna. Jag har inte hört så mycket av det men storebrorn min tycker att det är bra. Han är också inne på hårdrock men inte lika "too die for" som jag.

Vad tycker ni om Slash och hans musik?


Dragningskraften

weheartit.com


Hahaha!
Har ni också vaknat upp bredvid pojkvännen, gått upp och duschat och sedan kommit tillbaka för att gå och lägga dig igen? Det hände mig imorse och det är därför jag inte är på praktiken idag heller. Jag hade faktiskt tänkt gå dit idag men pojkvännen varma kropp gick inte at undgå. Det var som om dragningskraften drog mig dit, haha. Vi vaknade vid 9-tiden igen och då gick vi upp. Anton var lite duktigare som gick till skolan när han började så nu sitter jag här framför TV:n och datorn helt ensam.

Praktiken verkar dock inte bry sig så mycket när man skiter i att komma. Det har hänt flera gånger att deras nuvarande praktikanter inte har kommit och de har inte ens brytt sig. När praktikanten som slutade inte kom i måndags ringde de inte ens henne för att fråga varför x] Jaja, nog om den skit praktiken!

Idag ska jag och pojkvännen åka hem til mig när han har slutat och gymmat med Snövit. Det ska faktiskt bli grymt skönt! :)


Bryan Adams - Linköping - 7 Augusti

 

Jag har redan sett denna man och fucking wonderful var det. Gröna lund gjorde det möjligt och 8 timmars köande tog mig samt sällskap längst fram. Inann konserten hade man lyssnat på honom konstant i nästan ett år och när man äntligen fick se honom var man i extas. Jag skrek för full hals trots min solsting jag fått efter 8 timmar i sol och kände att jag inte kunde bli lyckligare. Det året, fram tills jag blev tillsammans med Anton, var rent skit för mig. Det kändes som om jag aldrig hade en bra stund. Den mannen var mitt liv just då och det kan fanimej Felicia intyga, som var smått besatt av honom hon också. Han var den enda människan som kunde göra mig glad då, glad på riktigt.

I Augusti ska mannen spela i Linköping och självklart vill man köpa en biljett och ta sig dit. Det enda och avgörande problemet är pengar!


Någon som ska dit? ^^


I ♥ TRÄNINGSVÄRK

Jag trosade alla regler om träning igår och begav mig iväg till gymmet efter middagen. Det är faktiskt något jag ångrar lite grann idag. Jag hade bestämt mig för att inte träna benen eftersom jag gjorde det i måndags men på något sätt måste de ha blivit tränade ändå. Jag hade redan träningsvärk när jag gick til gymmet och idag är det mycket värre. Mina ben tar mig fram men musklerna jag måste använda till det vill knappt lyda mig. Innerlåren tar dö på mig så fort jag försöker gå och när jag reser mig upp efter en stunds sittande så vill jag hugga av mig benen. Men trots det älskar jag träningsvärk! ;)

Det är dock inte därför jag har varit hemma idag, för det har jag varit. Idag har jag inte gjort så mycket men på morgonen lämnade jag min lillebror på dagis och sedan åkte jag hem till Anton. Jag kunde ha åkt till praktiken efter dagiset men jag kände inte för det, haha. Istället åkte jag hem till Anton och bara någon timma efteråt så blev jag uppringd till Snövits lägenhet. Grabbarna hade lunch och hade ingen lust att äta skolmaten så det lagade till något snabbt. Utöver det så satt vi och snackade roligheter. Jag älskar verkligen de grabbarna tillsammans! ^^

Just nu är pojkvännen ute och cyklar några mil tillsammans med en polare. Jag kände dock för att hoppa över det (omg, bara tanken!) och sitter istället framför TV:n. Jag kommer väll göra det fram tills min svettiga pojkvän kommer hem ^^


Jag vill träna!

Nu när jag har kommit igång med min träning så är jag grymt taggad på att träna. Även fast jag tränade igår (och nästan dog på kuppen) så vill jag träna idag igen. Något som hindrar mig är att man inte ska träna dagar i rad, helst med en dags mellanrum. Jag vill lyssna på det men samtidigt inte - I want that body! Självklart har jag med mig gymkläder men ska jag eller inte? I-landsproblem!


Work that fat body!

Det var en uppenbarelse att få sluta praktiken (dock bara för dagen) igår! Jag ljuger inte när jag säger att min praktik är tråkigare än när man dampar ur för att man inte har någoting att göra. Jag ångrar mig enormt att jag valde den här praktiken. Jag berättade ju att vår nya praktikant skulle sluta för att hon hade så tråkigt - nu har hon gjort det! x]

Igår när jag satt på praktiken kollade jag på tonvis med tränade och snygga kroppar. Självklart blev jag jävligt avundsjuk och tänkte att jag också fan skulle se ut så där - helst innan sommaren. Min tidigare tanke om att skaffa gymkort på mitt tidigare gym, blev verklighet senare på dagen. Jag åkte hem, träffade mamma, köpte nyttigt stuffs, åt middag och sedan fick jag även mamma att pröjsa 500 kronor av mitt framtida gymkort. Jag tränade igår för första gången på väldigt länge och det kändes, kan jag säga. Mina ben reagerade direkt och att jag bara klarade 10 minuter på cykel kändes grymt pinsamt. Vart fan har mina muskler tagit vägen? Innan sommaren, förra året, var jag fan nästintill biff! x] Jag släpade mig hem, fick äran att bada med min 5 åring till lillebror och sedan dog jag i sängen.

Idag är min kropp så gott som död men jag ska ändå försöka röra mig mot min praktik.



KENZA COLLECTION


Dessa kan tacksamt få bli mina. Någon vänlig själ med tjockare plånbok som vill ställa upp? :)


Oh, what a lovely day...

Jag älskar verkligen sociala människor! Lördagen blev verkligen grymt bra, en av de bästa på väldigt länge. Personerna jag var med borde få pris bara för att de är de. Pojkvännen, Snövit och Sofie. Jag och Sofie kom överens efter "Vadå handskakning? Här ska det kramas!" och Snövit hade jag träffat sedan tidigare. Båda två är väldigt roliga typer, sköna personligheter. Kvällen började med bowling och slutade med skräckfilm, därimellan åt vi pizza till middag och köpte gott godis. För mig som verkligen suger på bowling gick det förvånansvärt bra för. Jag kom 3:a och det är jag gryymt stolt över ;] De där personerna måste jag umgås med igen så det där måste vi göra om, love u guys!

Söndagen blev måttligt roligare med jobb och en väldigt trött kropp. Sov en timma efter jobbet och sedan kom pojkvännen hem från gymmet och släpade in mig i duschen. Jag hade tänkt att åka hem igår men som fattig student har man ju inte råd med obegränsat SL-kort. Det ska jag göra idag istället..efter den här helvetes praktiken. Just nu är det lunch men annars sitter jag och indexerar, måttligt roande!


Så jävla metal

Gårdagen slutade med att jag och pojkvännen umgicks med ett par polare till honom. Därav en hyffsat nice fredagskväll, om folk bara kunde ta å vara lite socialare. De hade med sig en film som heter Så jävla metal och muffins (haha). Filmen var faktiskt helt okej, jag trodde att den skulle vara fett B, men nej. Början kanske vara lite seg men sedan blev den bara bättre och bättre. Den handlade om den lite hårdare musiken från det att den började fram tills nu. Det var roligt att se och vissa band hade man inte ens hört talas om. Jag blev lite kär i den unga Yngwie Malmsteen, sköning förfan. I love our people, if you know what I mean. I recommend it ;)


Polarna sov över och begav sig hemmåt för inte så länge sedan. Nu sitter nördarna framför varsin dator och väntar ut tiden. Vid 15.00 ska vi träffa ett par andra polare och bege oss iväg för bowling spelande. Därefter ska vi käka ute så dagen blir nog riktigt nice!


Need some music!

På grund av tråkigt arbete och ingen ork till att slösa tid på något så meningslöst, bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Det har inte varit mycket roligare hemma men jag slapp gå ut i skitvädret. Just nu sitter pojkvännen och hans polare och lirar gitarr/bas, precis som de gör varje fredag. Själv sitter man vid datorn och TV:n, känner inte för att störa eller lyssna på deras jammande. Jag hoppas de lyckas med deras mål i alla fall - ett band med skivbolag, berömmelse och snygga brudar efter sig ;)

På tal om band och musik så skulle det vara jävligt schysst att köpa en konsertbiljett och gå på konsert. Dock finns det ju inget bra att köpa just nu. Hardcore Superstar har gått ut med nya datum, men Stockholm har de skitit i. Jag får helt enkelt vänta på Bruce Springsteen och Gröna lunds artistsläpp. Rockstad: Falun och Skogsröjet (vill så gärna!!!) är ju inte fören i Augusti :/

Vic Zino @ Skogsröjet 2011 ♥

"God! You must learn them rock n roll"

Jag har snart varit på den här praktiken i 4 veckor och det har varit mer eller mindre skit. Arbetsuppgifterna har aldrig varit roliga men jag har haft underbara och roliga medpraktikanter. Utan dem hade jag aldrig stannat och gjort dessa skituppgifter, utan jag hade helt klart sökt annan praktik. Denna vecka fick vi även en till medpraktikant, kommer från Kalmar och ska praktisera i 2 veckor. Redan första dagen började hon klaga på hur tråkigt det var och idag fick vi reda på att hon ska söka annat. Haha, om hon inte klarar 2 veckor...hur ska vi då klara 9? Skitpraktik!

Förutom praktiken och det dystra vädret så är livet underbart. Idag har jag varit tillsammans med Anton i 10 månader och jag älskar honom mer för varje dag. Han har skaffat glasögon och är så grymt söt i dem! Han gillar dem inte men ändå springer han runt och skriker HD när han har på sig dem. Men jag förstår honom. Från att se dåligt till att se helt utmärkt måste vara en underbar känsla. Jag har också dålig syn, värre än honom och så fort jag tar av mig linserna (vilket inte blir så ofta) så ser jag inte ett piss. En människa på 2 meters avstånd får svarta hål till ögon och mun. Jag är grymt glad över att det finns hjälpmedel till oss synskadade xD

Annars taggar jag till sommaren - Madeira, jobb, Bruce Springsteen, Rockstad:Falun och allt där i mellan. Nu får sommaren ta och komma!



Är det ett skämt eller!?



Sorry guys...men första April var för 13 dagar sedan!

Varför börjar det snöa nu? Jag vill inte ha mer snö!
Vintern är ju för fan över och snön borde inte komma tillbaka förens nästa vinter! Den tar ju aldrig slut heller, det har fan snöat här sedan igår kväll. Imorse ställde jag och pojkvännen upp på att skotta så att vi åtminstone hade en väg ut från huset. Gamlingarna med deras rygg och knä besvär ska inte behöva göra sådant, haha ;) Det positiva är dock att det inte var särskilt kallt ute så jag hoppas att värmen smälter snön så att vi kan få vår efterlängtade vår. Eller ännu bättre - sommaren!

Jag och pojkvännen hade tänkt dra till staden och fixa lite saker idag. Imorse såg trafiken inte så fin ut enligt sl.se men nu står det att bussarna in mot staden går. Kanske ska man försöka ta sig in? Jag vill inte sitta inne och ha tråkigt!


Gratis Converse



Helsvarta, låga Converse har äntligen blivit en del av min skosamling. Mina älsklingar var egentligen mycket för dyra för min plånbok men jag fixade det på annat sätt. De kostar egentligen 699 kronor men tack vare Åsa från Blocket.se, fick jag dem för endast 300 kronor. Happy girl!



Mamma var snäll och köpt godis till mig inne på Systemet. Jag hittade dessa flaskor och läste till en början HARDCORE SUPERSTAR men icke x]

Annars sitter jag och äter djungelvrål. Kollar på något program där några töntar studsar runt och dansar. Väntar på en pojkvän som "repar" med bandet. Tidigare idag träffade jag min gudmor som gav mig ett påskägg på 300 kronor. Haha, helt plötsligt blev Conversen helt gratis! ;)


New Members Of Sabaton ♥



Efter beskedet ovan så mår jag mycket bättre! Jag blev verkligen grymt besviken när mina nyfunna darlings splittrades. Förutom Hardcore Superstar så är detta ett utav mina favoritband och jag är så glad att Jocke och Pär hittade nya bandmedlemmar. Jag längtar tills jag får se dem på Rockstad: Falun! :]

Förutom det underbara beskedet så njuter jag av en veckas underbart påsklov. Jag slutade i torsdags och förvånansvärt nog fick jag och mina medpraktikanter ett varsit påskägg av vår handledare. Hon är så snäll, Heidi. Lovet har inte bjudit på så mycket ännu men idag ska jag träffa Tess i stan. Annars ska jag jobba imorgon och efter jobbet ska jag och pojkvännen iväg till hans pappa på påsklunch.

Nu ska det fixas lite och sedan ska jag försöka få tag på Tess som är måttligt seg. Ha en skön påsk! ;)

You're Too Hot Baby!

Sitter på praktiken med ett av världens mest tråkiga uppgift - indexering. Tänk dig att du har 100 olika bilder och för varje en av dem ska du skriva allt du ser på den. Kvinna, tjej, kofta, kavaj, gräs, läppstift, leende, ler, byxor, jeans. kostym, brunt hår, brunett, pose, poserar, modell, nagellack, ring, halsband - fuck my life! Annars är livet jättebra, fick nyss kaffe och kaffe löser nästan allt (hahaha, missförstå inte nu!). Idag ska jag och pojkvännen åka hem till mig och sova där. Innan vi drar hem till mig ska vi förbi en affär på Åsegatan som säljer hottisarna på bilderna. Jag blev sinnesrubbat kär igår och Elias (medpraktikant) visade mig en sida/affär (www.sneakersnstuff.com) som jag kunde hitta dem på. Han borde få en eloge!

Snart är det lov. Halvdag imorgon och ledig på fredag. Efter det har jag Påsklov en vecka frammåt och om jag har riktigt tur så är jag ledig veckan efter det också. Chefen och de anställda ska tydligen på något roligt möte i Danmark/Norge med någon kund! ;)


                                   Converse All Star Ox Special                                           


"Jag älskar alla efter två glas vodka!"

                                       

Praktiken är fortfarande otroligt tråkig men på något sätt börjar den bli lite bättre. Idag får vi äntligen använda vår kreativitet i form av kollage, roligtroligt. Sitter med en stor bildbank och väljer ut storstadslivsbilder. Det är inte de lättaste och jag är snart uppe i 40 bilder, haha. Dagarna är långa här men 4 timmar går åt till morgonmöte och lunch, så tiden går väldigt snabbt.

Igår var jag så himla hungrig och trött att jag nästan tuppade av. Jag ville så gärna åka hem efter praktiken men jag hade lovat Tess att vara med henne. Och det är inget jag ångrar så här i efter hand! Träffen med Tess bestod av shopping i en smyckesbutik med 75 % på allt och fika. Från rean i den där underbara butiken fick jag med mig ett diadem, 4 par örhängen och ett halsband för bara 65 kr. Inte var det skit saker heller och jag är som är fattig student - skitbra!

Annars är jag fortfarande skitförbannad på Sabaton som ska splittras och aspep på att skaffa en dvärghamster. Sabaton får bara inte splittras, jag har ju precis upptäckt dem och de har nyss släppt en ny skiva! Problemet med min dvärghamster som jag ska köpa är att den behöver en jädrans massa kel och kostar skjortan i drift. Jag har en bur och sådant men att den ska ha mat varje jävla dag kommer inte min plånbok att uppskatta.

Förutom att Sabaton ska splittras och att jag inte kan skaffa en dvärghamster så är jag asglad!


RSS 2.0