Skogsröjet

Det enda som var bra med Skogsröjet förra året var ju Hardcore Superstar, kärleken och vännerna. Ändå funderar jag på att dra detta år också. Jag menar, för det första saknar jag Hardcore Superstar otroligt mycket och sedan vill man heller inte missa L.A Guns och Faster Pussycat. Frågan är dock om det är värt pengarna...

Rockstad: Falun är i alla fall ett måste, det kommer bli så jävla grymt. Längtar redan!



Bathroom Wall




"I'm never getting a number off a bathroom wall again. I still regret the last time I did that. Holy shit was that a mistake."


You turn me on, baby ♥

Igår såg jag Dirty Dancing för första gången, och resten av kvällen var jag överkåt på kärleken. Varenda jävla scen fick mig att vilja vara med pojkvännen där och då. Tyvärr befann han sig inte inom räckhåll, men idag kommer jag kunna överrösa honom med alla känslor jag har. Haha, fy fan vad jag älskar min älskling!

Jag vet att det är ganska efterblivet att jag inte har sett filmen förens igår men vafan. Jag är ingen filmfantast, så är det bara. Den där filmen påverkade mig så jävla mycket, och jag har hittat många nya spelauppsjuhundraelagånger låtar.



Hey, hey baby, I wanna know if you'll be my girl


Kär

8 månader och 1 dag med världens bästa <3

8 månader och 1 dag med dig. Utan dig är jag ingenting, med dig är jag allt ♥


!

Tumblr_lydkfwx4id1qgs22wo1_500_large


Hair; DONE!

Felicia och jag är verkligen en bra kombination. Hon skrattar åt mig, jag skrattar åt henne och tillsammans skrattar vi åt allting annat. Var det inte genom skratt och glädje man förlängde livet? Jag kommer leva förevigt! Efter skolan traskade vi runt i staden i jakt på ett par örhängen som jag har kikat på inne på Gina Tricot. Självklart var de slut i varje butik som fanns i staden, så imorgon ska jag leta på fler ställen. Jag ska ha dem och så är det bara! Istället för örhängen köpte jag istället ny hårfärg, denna gång tulip, och även ett skärp med patronliknande saker på. 99 kronor, billigt skit.

Till min tillfredställelse fick jag mitt hår färgat idag så nu är det inte fucked up längre. Pojkvännen är så snel mot mig (igår fick jag förresten världens största och finaste ros, ily)!          Vi drack nyss varm choklad och nu ska vi se Jurassic Park ^^

744721f1b1bf7ebe144cfb57daf73d34_large

Fint skit från weheartit


"Om hon vill träffa en allmänt störd person, skjutsa iväg henne till mig"

På weheartit.com hittar man inte bara grymt snygga bilder, utan även grymt snygga kläder. Hittade nyss de här shortsen och kände att jag ville ha dem men plånboken och sommarens bravader tillåter liksom inte det köpet. Istället får jag köpa ett par billigare och kopierade från H&M eller någon annan överproducerande butik. Just nu sitter jag dessutom och försöker få i hop en krönika, bara för att göra livet tråkigare än vad det redan är. Efter skolan, det vill säga om 50 minuter, ska jag och Felicia iväg till skolan och köpa lite smått och gott. What did you expect? I'm a girl, I need shopping!

Front%2520_large


"Oh...you wanna fuck?"



Nu måste jag verkligen sätta i gång med uppgifterna till skolan! Alla jag har fått denna månad är inte ens påbörjade, och visst har jag en anledning men det blir så jobbigt nu efteråt. Idag satte jag mig ner för att börja med den största uppgiften och jag blev klar men resultatet är inte det bästa. Jag har även pratat med min mentor och hon har skickat ut ett mail till alla min lärare om att "Josefine har inte mått så bra på sista tiden, blablabla...". Det är skönt att de åtminstone vet det så att de inte sätter press på mig. Pressen kommer bara ta kål på mig och då kommer uppgifterna aldrig komma in. Helvetes f*n! Det är tur att man har pojkvännen och släkten :/

Varför är det så många idioter som frågor hur man mår när det står klart och tydligt att livet är ett helvete? :)


IN HEAVEN



Jag är och kommer alltid att vara din prinsessa ♥


Farfar, vi älskar dig och kommer finnas vid din sida hela tiden ♥






Dagen har bestått av två nationella prov i engelska och en lång vistelse på Karolinska sjukhuset. Jag är så glad över att min farfar mår bättre och att det som inte fick hända inte hände. Jag är så glad över att jag äntligen fick träffa honom, pussa på honom och prata med honom efter en så långt lidande med oroväckande information som orsak. Att veta att han kan dö utan att få träffa honom innan är så himla tufft. Tankarna går hela tiden och man ränkar timmarna tills man får träffas nästa gång.

Jag vill att du ska kämpa för du har ändå lovat att du ska komma hem. Vi alla älskar dig så fruktansvärt mycket och om det inte är jag så lovar jag att det är någon annan som kommer och hälsar på. Vi kommer finnas vid din sida hela tiden! ♥

Mystorsdag


Tagen på vägen hem från intervjun med Lars Åke, fin?^^

Jag har varit hemma från skolan idag på grund av vissa anledningar, främst och främst för att min farfar har blivit mycket värre. Dessutom vaknade jag med mensvärk, träningsvärk och huvudvärk och att då gå från skolan från 10-17.50 lät inte så lockande. Det var rätt ensamt här hemma fram till 11 någon gång då pojkvännen kom hem från skolan. Direkt ställde han sig och lagade lunch till oss, tortellini blev det. Ingen lyxmat men vad gör man om man är hungrig. Efter maten la vi oss i soffan och mös framför en Beck film, Sista vittnet tror jag att den heter. Den var helt okej men absolut inte den bästa av alla Beck filmer.

Kul att så många tyckte om earcuffen förresten! Nu ska vi börja med middagen som hans föräldrar bad oss göra. Lasange blir det, gottgott :)

EARCUFF - TOPSHOP



Tycks?

Jag har aldrig varit så mycket för mode, utan klär på mig det jag tycker är snyggt. När jag var liten sket jag totalt i att mina klasskamrater gick runt i märkeskläder och jag i ett par mjukisar. Jag förstod inte vitsen med att köpa något så dyrt, som dessutom var så himla fult. Jag kommer ihåg moonbootsen som alla traskade i på vintern för många år sedan, haha. Jag skulle aldrig kunna gå runt i såna, hemska tanke.

Samma gäller för mig idag. Jag klär mig i det jag tycker är snyggt och om jag kan hindra det så går jag inte runt med kläder som exakt alla andra har. Modet idag (de som visas på catwalken) är för övrigt jävligt fult. Jag skulle aldrig kunna gå i sådana trasor och sådana färger. Och varför måste varenda jävla brud i Stockholm gå med likadana stövlar, mössa, halsduk och jacka? ^^

Life's a pain in the ass!



Mediecentret igår var precis så som jag sett det de två tidigare gångerna. Prata om löpsedlar som varit populära, prata om bilder som fått pris, se en film om hur DN/Expressen arbetar och sedan göra en egen löpsedel i grupp. Boooring shit men vad gör man inte för att få närvaro och fördriva tid. Efteråt åkte jag och Felicia till stan för att fördriva ännu mer tid eftersom vi skulle på boxningen vid 18.00. Vi fikade, kollade i affärer och självklart kunde jag inte gå ut tomhänt. Den här gången köpte jag en snygg ear cuff inne på Topman som ni kan få se ^^

Boxningen var grymt rolig och jobbig igår. Felicia tyckte också att det var roligt men hennes fysik fick henne att lägga sig ner efter halva träningstiden. Det var roligt att se; "Jag vill heeem till mamma och gråta". Haha, det var många gånger jag höll på att dö av garv. Både jag och Annika frågade om hon skulle komma tillbaka nästa gång och då lät hon väldigt osäker x] Boxning är hård träning och idag har jag självklart världens jävla träningsvärk. Hur mår du Felicia?;)

När jag kom hem igår var livet inte lika roligt längre. Min farfar blir bara värre och värre och självklart skulle jag börja böla när mamma ringde och berättade en jävligt hemsk sak!

Dubbla munkjackor



Det var verkligen inte roligt att gå upp ur sängen imorse. Självklart ville man bara ligga kvar i sängen bredvid pojkvännen och sova. Men jag pallrade mig upp, åt frukost och gick ut i kylan. Eftersom jag endast hade en skinnjacka med mig till pojkvännen igår, fick jag klä mig lager på lager. Under skinnjackan har jag en t-shirt och två munkjackor, trångt men varmt. Kylan tog sig in ändå men det där minusgraderna kändes inte lika kalla ^^

I skolan skrev jag en filmanalys av Matrix ur ett filosofiskt perspektiv. Jag skulle hitta kopplingar mellan filmen och teorier från filosofin. Det var otroligt svårt att börja men när jag väl hade hittat något att skriva om så gick det fort. Det konstiga med vår filosofilärare är att han inte använder datorer så vi fick skriva för hand. Tänk er då mina stackars händer efter 4 A4 ;)

Jag har precis ätit lunch och nu har jag textkommunikation. Vi ska på studiebesök på ett mediecenter vid DN, kul? Nej, jag har redan varit där 2 gånger så en tredje gång kommer kännas otroligt meningslös.

Vad ska ni göra idag? :)

Skinnisen

Visst är det kallt ute men inte tillräckligt kallt för att få mig att lämna skinnisen hemma. Pappa tyckte att jag skulle klä på mig vinterjackan (som är en tunn vårjacka) men som tonåring brydde jag mig självklart inte om hans råd. När jag kom ut så var det faktiskt inte så kallt, jag huttrade inte ens. Haha, men jag antar att det kommer vara satans kallt imorgon när jag ska åka till skolan tidigt as hell. "Skyll dig själv!"

Just nu är jag hos pojkvännen och vi har precis käkat middag. Han sitter och pillar på gitarren medan jag skriver detta, så jag är ingen osocial flickvän. Dock tänkte jag att vi skulle göra något annat än leka med vårt egna. En film vore nice eller kanske en kladdkaka. Det blir nog både och om jag får välja ^^

Vad ska ni hitta på ikväll? ^^

Preview.rcydrcjsf4ypi8cp_500_large

Världens bästa <3


403 kalorier



Om du kan göra så som jag gör med fingrarna på bilden, så har du kontakt med djävulen ;)

Fan vad skönt med träningen! Och gud vad gott med en dusch och lite mat i magen. Jag var faktiskt jävligt duktig på gymmet idag. Jag körde crosstrainer i 30 minuter och brände 403 kalorier under den tiden. Haha, jag försökte kötta i takt till musiken och när de där popdängorna, med fart i, kom så höll jag på att dö. Vilken jävla speeeeed! Mina ben kunde inte sluta darra när jag var klar. Jag gjorde även en jävla massa övningar som är bra för mage, rumpa och ben. Jag kommer nog vara körd imorgon trots allt ^^

Nu ska jag sminka mig, packa ner lite kläder i en väska och åka hem till pojkvännen. Längtar tills jag får slänga mig runt hans hals och säga "Fan vad jag älskar dig!!". Han är värd de orden varje jävla dag, så bra är han, den ni! ;)


Livet är inte lätt när det är svårt



Hatarhatarhatar mitt hår just nu. Det röda börjar försvinna och det bruna börjar komma fram, inte okej. Var är färgbunken när man behöver den? Vare sig håret vill eller inte, så måste jag färga det igen. Dark tulip...I'm waiting for you!

Jag behövde tydligen inte göra den där jävla läxan så jag sticker till gymmet istället. Ska dock inte kötta för hårt eftersom boxningen imorgon kommer göra sitt. Träningsvärken efter boxning är inte rolig! ;)

Freedom


Nypon (haha) by me

Nämen godmorgon!

Idag är jag ledig men bestämde mig ändå för att gå upp vid 07.00 för att hålla pojkvännen sällskap. Han är inte ledig så han ska självklart till skolan, stackarn. Att behöva gå upp så tidigt och dessutom gå utanför dörren där det råder minusgrader kan inte vara roligt. Eller vad säger ni?^^

Jag skulle egentligen vara barnvakt åt min lillebror idag som inte skulle gå till dagis, men det verkar som om han ska det nu. Det betyder att jag kan plugga, åka och gymma och åka till pojkvännen senare, vilket låter amazing för mig. Så nu ska jag sätta igång och plugga. Första läxan är att läsa DN, Metro och Aftonbladet och jämföra de tidningarna, det låter inte så svårt men bara för det så kommer det vara det. Lärare och deras läxor alltså! -.-'

Du och jag är livet

Jag älskar dig, du älskar mig och så ska det vara!


Tattoo

Jag längtar verkligen tills jag blir 18 år och kan tatuera mig utan mina föräldrars tillsånd. Det är så himla snyggt med en tatuerad kropp! Många tycker att det är fult med tatueringar men jag tycker att de kan piffa till kroppen lite, om ni förstår vad jag menar. Själv har jag redan bestämt mig för två stycken. En ska sitta i nacken och bestå av Hardcore Superstars logga och nedanför min naveln ska även texten "It's Only Rock 'N' Roll" slingra. Ungefär som på denna bild fast inte stå stort, den ska även ha ett annat typsnitt samt att blomman kan ta sig^^ ↓

Tumblr_lqwvqrrwwk1qb4ynwo1_500_large

Har ni några planer på att tatuera er? :)


Jobb på äldreboende

   

Jag och Anton gick hem från festen rätt tidigt igår. Vi orkade inte riktigt stanna kvar, då det inte var särskilt roligt. Dock hoppas jag att Cissi (födelsedagsbarnet) hade det jävligt roligt för det förtjänar hon! Vi gjorde inte så mycket när vi kom hem, förutom att baka en misslyckad kladdkaka som inte var så god igår men var god idag. Dessutom mös vi och jag målade mina naglar svarta (bild). Myyys!

Igår fick jag även ett sms från en chef på ett äldreboende som jag tidigare sökt jobb på. Hon skrev att det fanns en ledig plats till mig och att jag kunde börja arbeta idag. Visst tänkte jag! Jag var där för några timmar sedan och det var faktiskt helt okej. Mina arbetskamrater är sjukt roliga och att ta hand om de gamla innebär bara att vara social, spela spel och sådant. De ordinarie vårdarna gör det andra sakerna som att hjälpa dem, mata etc. Dessutom är jobbet bara på söndagar i 2-3 timmar så det är chill. Det är inget "wow" jobb men det är alltid något^^

Nu tänkte jag vara lite social mot min älskade pojkvän. Han var så söt när jag kom hem, "jag har saaaaknat dig älskling!". Puss på honom!


Monopol

Bilspelet gick inte så bra för mig och dessutom var det väldigt tråkigt. Jag förstår inte hur killar kan bli underhållna av det där? Jag frågade pojkvännen men han hade inget vettigt svar, haha. För att ha något att göra, frågade vi hans familj om de ville spela Monopol med oss och visst. Jag åkte ut först (såklart!) och pojkvännen vann hela skiten. Just nu fixar vi med lunch men efteråt ska vi köra en omgång till, och då hoppas jag att jag vinner. Monopol är verkligen ett turspel, "hamna på de gator som man tjänar mest på, köp dem och du vinner" känns det som. Eller vad tycker ni?^^


40 års kalas


Me by me

Äntligen lördag! Den dagen då man egentligen inte behöver göra ett skit. Visst finns det två andra helgdagar, men på fredagen så går man i skolan halva dagen och på söndagen så pluggar man och har ångest över att skolan börjar nästa dag. Det borde finnas fler lördagar, eller vad säger ni?^^

Denna lördag ska jag och pojkvännens familj iväg på 40 års kalas. Pojkvännens morbrors fru fyller år och det ska självklart firas. Jag känner dock inte en enda jävel som kommer, förutom de som jag kommer dit med och de som bor där. Lite scary men jag ska nog klara det, haha. Innan det ska jag och pojkvännen slappa framför Playstation med ett bilspel. Jag är verkligen urdålig på sådana spel så han kommer väl köra skiten ur mig ;)

Angående bilden så är det jag som har tagit den. Bilden är tagen på mig och mitt fina halsband som jag fick av farmor och farfar när jag var liten. Tänk att det fortfarande passar ^^

Nu ska jag försöka vinna över pojkvännen, önska mig lycka till? ^^

Ryssvinter


Bild från förra vintern...

Haha, fy helvete vad mycket snö vi har fått då! Att vakna upp men den synen var fan inte roligt. Jag som hade hoppats på att all snö skulle försvinna och våren skulle komma, men icke. Istället får vi värsta ryssvintern som aldrig kommer försvinna, typ som förra vintern. Den vintern tog verkligen kål på mig, döden kändes som enda utvägen. Men jag ska inte klaga...eller jo, det ska jag fan. Palla snö! *cry me a river*

Snön har orsakat kaos i trafiken och jag bestämde mig redan imorse att inte gå till skolan förens skiten hade lagt sig. Tiden verkar kommen så jag ska försöka bege mig ut i detta helvete. Eftersom jag missade engelskan imorse så har jag bara på lektioner kvar denna vecka och sedan slutar jag. Sedan ska jag försöka ta de inställda tågen (hoppas inte) till min pojkvän ^^

Så jävla roligt!


Jag och superduper snälla Annika

Fy satan vad roligt jag hade igår, men den här träningsvärken är ingenting att leka med. Jag var verkligen helt slut efter boxningen igår, jag skakade och kunde knappt gå normalt. Det är fan träningen på riktigt, gymmet kan slänga sig i väggen. Om ni vill ha riktig träning...börja på boxning! Jag har redan bestämt mig för att jag ska dit nästa onsdag också, den här gången med mamma;) Jag älskar det verkligen, själva träningen, stämningen, folket...allt!

Angående bilden; Jag och Annika skulle få till en bild för att visa mamma. Vi skulle försöka se onda ut, för henne gick det bra men jag kunde inte sluta garva. Dessutom kunde jag knappt hålla upp armarna för att jag var så slut!

Efter träningen var jag hungrig som en gris och pojkvännen väntade på mig med middagen. Han var själv grymt hungrig men hade tydligen bestämt sig för att vänta på mig, gulligt va?^^ Mat har aldrig varit så gott och en dusch har aldrig varit så skön! Jag hade även saknat min pojkvän enormt (3 dagar ifrån varandra) och han hade saknat mig, så lyckan var enorm igår. Om vi bortser från skolan, så är mitt liv perfekt :]


You were born to be my baby

Immagini di Jon Bon Jovi: 59

Rainy night and they worked all day
We both got jobs cause there's bills to pay
We got something they can't take away
Our love, our lives

Close the door, leave the cold outside
I don't need nothing when I'm by your side
We got something that'll never die
Our dreams, our pride

My heart beats like a drum (all night)
Flesh to flesh, one to one (and it's alright)
And I'll never let go cause
There's something I know deep inside

You were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

We got something to believe in
Even if we don't know where we stand
Only God would know the reasons
But I bet he must have had a plan
Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

Light a candle, blow the world away
Table for two on a TV tray
It ain't fancy, baby that's OK
Our time, our way

So hold me close better hold on tight
Buckle up, baby, it's a bumpy ride
We're two kids hitching down the road of life
Our world, our flight

If we stand side by side (all night)
There's a chance we'll get by (and it's alright)
And I'll know that you'll believe
In my heart till the day I die

Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

We got something to believe in
Even if we don't know where we stand
Only God would know the reasons
But I bet he must have had a plan
Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man


My heart beats like a drum (all night)
Flesh to flesh, one to one (and it's alright)
And I'll never let go cause
There's something I know deep inside

Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

We got something to believe in
Even if we don't know where we stand
Only God would know the reasons
But I bet he must have had a plan

Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

You were born to be my baby
And baby, I was made to be your man


Nationellt prov i Engelska B

Haha, jag suger verkligen på engelska. Jag hade tydligen nationella i engelska B idag och vi skulle skriva en text om "Decisions and Choices". Ord som jag borde kunna fick jag försöka hitta enklare alternativ till och det blev nog svengelska lite här och där. Vi får alltså be till gudarna att jag får G åtminstone. Haha, fy vad jag hatar engelska!

Nu sitter jag och svälter ihjäl för att jag inte kan äta lunch ännu. Om jag gör det så kommer jag vara jättehungrig när jag tränar senare idag. Träning börjar vid 18.00 och slutar 20.00 och sedan tar det även 40 minuter hem till min pojkvän där jag äntligen kan få mat. Jag har egentligen slutat eftersom vi ska arbeta med våra intervjuer idag. Jag är ju dock klar med och har bara skrivarbetet klart. Därför tänkte jag sitta här och göra det tills jag egentligen slutar - 16.30 och sedan åka direkt till träningen.

399880_10150497711077057_25499962056_9166901_1173656058_n_large


RSS 2.0