Boxning

                                       Boxinggloves_large
                                                                             weheartit.com

Det var galet nice med lite nice med mat och en härlig dusch. Nu kan dessutom pojkvännen ta på mina ben utan att behöva tro att han är tillsammans med en igelkott. Jag skulle ha åkt hem till honom och sovit över där idag men intervjun med Lars Åke tog ju så lång tid. Det blev lite sent så därför får vi träffas imorgon istället.

Imorgon ska jag prova på boxning. Det var när jag såg en annons om boxning på någon klubb som jag fann intresset. Någon veckan senare kom mamma fram och sa att hennes föredetta arbetskamrat tränade boxning. Självklart blev jag intresserad och det slutade med att jag och hennes vän bestämde träff vid tunnelbanestationen närmast boxningsklubben som jag ska träna på. Jag har faktiskt jättenervös! Jag har fan aldrig boxats så jag är inte så säker på att det kommer gå bra. Men det gör det väll aldrig första gången man gör något? Jag kommer komma därifrån med blödande näsa och utslagna tänder. Yes! Det var precis det jag ville ;)

Ikväll blir det Top Model Sverige, då jag inte har något annat att göra. Därför ska jag placera mig i soffan med en kopp kaffe och sitta där tills jag ska gå och lägga mig. Haha, vi hörs imorgon!


Lars Åke



1. Lars Åke 2. Den fina eftermiddagssolen

Jag har precis kommit hem från både intervjun och gymmet. Båda delarna gick jättebra, speciellt intervjun. Lars Åke var en mycket lugn person som hade väldigt mycket att säga. Jag hade inte många frågor och de frågor jag hade ägde korta svar men vilka han gjorde väldigt långa. Det var verkligen jätteroligt att lyssna på vad han hade att säga men jag hade förväntat mig att intervjun skulle ta 30 minuter. Cirka 2 timmar senare var jag på väg därifrån med en nerklottrad "fråga-svar intervju" plus några halvdana bilder. Haha, men jag hade roligt och att umgås och prata med en fotograf gör jag inte varje dag. Det roliga med honom är att jag har sett honom förut men jag kan inte komma på var. När jag kom hem var jag tvungen att fråga om jag hade blivit fotograferad av honom som barn min icke. Hm, jag får fundera på det där...

Efter intervjun gick jag direkt till gymmet för att träna. Jag tränade slut på mig själv och försökte strunta i alla manliga blickar som var riktade mot mig. Jag fattar inte...har de ingenting annat att glo på eller? Dessutom förstår jag mig inte på killar...det tränar ju inte när det tränar. Det dricker vatten, gör någon armhävning, pratar med polarna, dricker vatten, gör en armhävning, pratar med polarna och sedan åker det hem. Är det verkligen träning? :S

Nu blir det en efterlängtad middag och direkt efter det; duschen!


Miss you summer


Anton med långt hår...♥

Åh!

När jag kollar på bilder från sommaren så vill jag bara tillbaka. Sommaren 2011 var verkligen otroligt underbar! Jag började sommarlovet med Bryan Adams tillsammans med Felicia, Amelie, mamma och min nyfunne kusin Johan. Vi köade i 8-9 timmar bara för att få stå längst fram och se en av världens bästa artister. Kort efter det så blev jag tillsammans med världens bästa kille, Anton. Jag har aldrig varit lyckligare och kommer nog aldrig bli. Vi spenderade hela sommarlovet tillsammans, förutom de 5 dagar då jag var i London med mamma och shoppade galet. London var verkligen underbart, jag älskar den staden. När jag kom hem från London mitt i natten så stod Anton och väntade på min altan och jag fick min efterlängtade kyss.

Efter Londonresan tog jag och Anton bussen/tåget till Katrineholm och Fiskeboda där vi mötte upp hans familj för 3 dagars vilan från storstaden. Under den resan blev jag verkligen grymt brun, brunare än jag någonsin varit under mina tonår. Någon vecka efter den resan packade vi för ännu en resa. Denna gång skulle vi till Nyköping för att besöka Rejmyre och festivalen Skogsröjet som ligger till där. Vi åkte dit med bil tillsammans med 3 utav våra vänner, Felicia, Amelie och Sonny. En 3-dagars festival där endast musiken, stämningen och sällskapet gjorde festivalen bra. Sex i tält, underbar musik, fina vänner, roligt folk och panikångest när de största idolerna går förbi.

Några dagar efter den festivalen var skolan dock tvungen att börja igen. Nu är det ca ett halvår kvar tills sommarlovet börjar igen. Jag och Anton har redan planerat in två festivaler och jag ska även se Bruce Springsteen i Göteborg tillsammans med mamma och Felicia. Jag tror att denna sommar kan bli minst lika underbar, om inte mer!

Längtar ni också efter sommaren? Har ni planerat att göra något speciellt? :)

"Att läsa kan vara ett sätt att komma bort från din egna värld ett litet tag"

  

Det var länge sedan man läste så där mycket som man gjorde när man var några år yngre. Vid 14-15 års åldern var jag rena bokmalen. Jag lånade böcker på biblioteket hela tiden och kunde läsa ut en bok på en dag om jag sträck läste. Visa gånger låg jag uppe hela nätter och kunde inte gå till skolan näst kommande dag för att jag var så trött. Jag var verkligen galen i böcker, jag älskade att läsa. Jag älskade den nya världen som författaren hade skapat åt mig.

Jag är både glad och ledsen över att jag slutade läsa så mycket som jag gjorde. Glad för att jag var så otroligt osocial och ledsen för att det är så otroligt underbart att läsa. Det uppptäckte jag igår när jag tog fram en bok ur min Harry Potter - samling och började läsa den. Att läsa kan vara ett sätt att komma bort från din egna värld ett litet tag. Skönt som fan! :)

Idag är jag ledig från skolan, jag kommer inte ihåg varför men det behöver jag inte veta heller. Hehe, men idag ska jag göra något väldigt udda och som inte brukar hända mig om dagarna. Idag ska jag intervjua en fotograf till ett repotage för en av mina kurser i skolan. Lite pirrigt men roligt ska det bli! :)

Vad ska ni göra idag?^^

Precis så som jag vill ha det

Berättad ju tidigare att mitt färgade hår inte är riktigt i den färgen jag vill ha det. Det var rött/rosa och jag trivdes sisådär med det. Sedan dess har jag planerat att köpa en mörkare röd, vilket jag gjorde i helgen. Igår fick jag äntligen hjälp av min älskade pojkvän att fixa till det. Nu är håret mörkare och betydligt rödare så jag är super nöjd. Dock sa min kära vän att det skiftar i lilla men då känner jag hellre att det skiftar i lila än i rosa. Nu måste jag verkligen ta det lugnt med att färga håret, om inte så kommer det ju falla av x]

                                                                                 Resultat ↓


Sommarjobb på McDonalds



Förra veckan sökte sommarjobb på McDonalds här där jag bor och för någon dag sedan fick jag ett mail om att jag skulle komma på intervju. Idag efter skolan gick jag dit och förvånansvärt nog var jag faktiskt inte nervös. Man brukar ju vara nervös inför arbetsintervjuer och jag har varit det alla andra gånger jag har varit på intervju. I alla fall! Chefen på denna restaurang var jättetrevlig och intervjun gick faktiskt jättebra. Det var ca 2000 som hade sökt fick jag veta så att han hade valt mig var jag faktiskt ganska stolt över. Haha, men inte fick jag jobbet i handen inte. Han skule höra av sig vare sig om jag får jobbet eller inte, om 2 veckor. Vi får hålla tummarna! :)

Jag hade tänkt åka och gymma efter intervjun men det är verkligen grymt kallt. Dessutom är jag jätttetrött och skulle nog inte palla göra något på gymmet ändå. Jag tänkte göra det imorgon istället och försöka plugga nu.

Praktik

Nu har jag ätit lite lunch och lugnat ner mig. Jag börjar tänka på vad som faktiskt kan ha hänt som orsakat inställda tåg. Det skulle vara så tragiskt om någon avslutat sitt liv, otroligt tragiskt. Självmord är så himla sorgligt, att man ska behöva ta till det för att man mår så dåligt. Men men, det är inget jag kan göra något åt.

Just nu sitter jag och väntar på att historialektionen ska börja samt letar efter fotografer. I mars ska jag och min klass iväg på praktik hos olika fotografer i 9 veckor. Det ska bli så himla roligt! Dock är jag lite orolig då jag inte har hittat någon fotograf ännu. Därför letar jag febrilt för att inte behöva praktisera här på skolan som faktiskt har hänt för vissa elever. Än så länge har jag kontaktat två fotografer :)

 


FUCK SL!

Denna morgon har inte varit världens bästa om man säger så. Jag klev upp vid 07.00 för att vara i skolan vid 08.20. När jag väl kommer till stationen för att ta pendeltåget så står det att det är försenat. Jaha tänkte jag, det är väl bara en vanlig försening men icke. Efter 10 min står det att all trafik mellan Flemingsberg och Älvsjö är inställd pga olyckshändelse. What the fuck!? tänkte jag. Jag hade gått upp jävligt tidigt för att kunna komma iväg till en fucking filosofilektion (som jag för övrigt hatar) och när jag kommer ner för att ta det förbannade jävla tåget så kommer det inte.

För att komma till skolan har jag tagit pendeltåg till Flemingsberg och sedan ersättningsbuss till Älvsjö från Flemingsberg. Sedan hoppade jag på ett tåg från Älvsjö mot Stockholms Central och sedan vidare till skolan. Jag hoppas att SL hade en bra jävla anledning till att ställa in trafiken för jag är fucking pissed. Ihjäl frusen och försenad är jag också. Självklart !!! ↓

                                             


Rädd för nedervåningen

Shit! Klockan är redan 16.00 men ändå känns det som om jag har precis vaknat. Så är dock inte fallet för jag och pojkvännen vaknade vid 11. Jag antar att tiden bara har flugit iväg och jag inte har märkt något. Vi lämnade mitt hem vid 13.00 för att bege oss hem till Anton så det kan ha varit resan som har tagit tid, haha. Vi har varit här en stund och hunnit äta lunch och så. Anton och hans kompis Toni planerade igår att det skulle åka skidor idag så han åkte iväg för inte så länge sedan. Just nu är jag helt själv här hemma då hans mamma skjutsar dem till skidspåret de ska åka.

Lite spooky är det att vara hemma helt själv, då jag och Anton bor på den läskiga nedervåningen. Jag har alltid varit rädd för nedervåningen sedan Anton berättade om någon som stirrar på en. För att inte bli allt för rädd har jag stängt dörren (borde jag låsa? x]) och dunkar hög musik. Varför gillar killar att skrämmas? .__.

Borde man ta tag i läxor när man har tillfället eller ska jag göra något som låter lite roligare? Äsch, jag får väll ta tag i skiten!

Gladiator


                  

Jag visste att jag skulle köpa något mer än bara hårfärgen. Jag kunde verkligen inte hålla mig så jag gick in på Gina Tricot och köpte den grymt snygga t-shirten (se bild) jag spanat in på deras hemsida. Den kostade bara 99 kronor så det var inte så farligt. Jag slipper ha ångest över att jag har köpt något dyrt, haha. Något jag vet är att jag kommer använda den väl och då är den fan värd de 99 kronor jag har spenderat på den.

När jag och pojkvännen kom hem från besöket i staden så slängde vi oss direkt i sängen. Där såg vi två Beck filmer på Antons laptop. Vi har blivit något besatta av just Beck filmer och kommer snart ha sett allihop, haha. De filmerna är verkligen bra, fan vad jag älskar Gunvald! x)

Vi har precis kollat klart på Gladiatorerna och nu kollar vi på filmen Gladiator, passande va? ;)


Big City

                  
                                                                          weheartit.com

Idag blir det besök i stora staden för lite ärenden tillsammans med pojkvännen. Jag ska köpa en hårfärg och byta en tröja och jag hoppas jag håller mig till det. Det finns två saker som jag jättegärna skulle vilja ha så vi får se, haha. Vad ska ni göra idag? :)


Vad fan?




Inte för att jag lyssnar på dessa grabbar så himla mycket men det är ju tråkigt att höra. Deras musik var helt okej och jag skulle inte ha något imot att höra mer från dem. Jag undrar vad som fick dem att besluta sig för att splittras :/

Någon som lyssnar på dessa grabbar? :)

Mitt shoppingtokiga huvud

Varför måste det finnas så snygga kläder överallt? Mitt shoppingtokiga huvud sprängs ju snart! Jag har inte råd med att det finns så snygga kläder, bara idag köpte jag kläder för 700 fucking kronor. Dessutom måste jag spara om jag överhuvudtaget ska komma iväg på någon festival i sommar. Visserligen köper mamma ena biljetten men jag måste ändå lägga 1800 kr på den andra. Jag önskar jag hade onödigt jävla mycket pengar så att jag kunde köpa hur mycket kläder som helst. Allt jag ser, vill ha och även det jag inte vill ha, haha.

Jag hoppas att min pojkvännen stiger innanför dörren snart så att han kan bota mig. Imorgon ska vi dock till stan och köpa en hårfärg samt byta munkisen jag köpte idag. Vi får se hur det går, Anton får hålla mig borta från alla klädaffärer x)


Vovô e Vovó

   
                                                                        Glada farfar :)

Kom nyss hem efter middag hos farmor och farfar plus shopping inne på Willys. Det var meningen att vi bara skulle hälsa på farmor och farfar men det slutade med att vi åt middag där också. Farmor är verkligen så himla snäll när det kommer till gäster. Hon har alltid något att bjuda på och om hon inte har det så fixar hon alltid något medan man är där, hehe. Jag åt en himla god soppa gjord på kycklingbitar och en slags makaron som bara finns att köpa i Portugal. Det är jättetrist att den bara går att köpa där för just den makaronen är jättegod. Haha...anteckna det snälla ;) Vi var hemma hos dem i ca 2 timmar och bara pratade. Det var så skönt att se farfar skratta och le, precis så som det ska vara.

Innan vi åkte hem så svängde vi förbi Willys och plockade på oss godsaker. Nu sitter jag här med en powerking och kexchoklad. Pojkvännen kommer hit snart och då jävlar! ;)

Kan denna klå min älskade jeansjacka?




Jag har äntligen hittat en skinnjacka som uppfyller nästan alla mina krav på hur en skinnjacka ska se ut. Det är första gången som jag faktiskt tycker att Gina Tricot är en bra affär. Jag gick in på deras hemsida för att hitta en bild på fanskapet för att visa er och min första tanke var ;     "Den är snyggare i verkligheten" ...

Frågan är om denna kan klå min älskade jeansjacka ^^


Fanskap till lärare

           
            
                                       1. Me in the mirror 2. Some awesome clothes 3. Felicia

Jag hade faktiskt tänkt skita helt i skolan idag och jag är glad över att jag inte gjorde det. Jag fick skjuts till centrum av pappa för att lämna en bok på biblan och sedan tog jag bussen till skolan. Där hade jag 20 minuter svenska och sedan fick vi lunch. Efter lunchen hade vi 3 timmars håltimme innan idrotten så jag och Felicia traskade till Forum Nacka. Där kollade vi kläder, provade kläder och garvade sönder. Jag fick även med mig en skinnjacka och en munkis som gick på 700 kronor totalt. Smakade gott i plånboken. Jag ångrar inte köpen men jag är grymt deprimerad över att jag inte har några pengar kvar ALLS på kortet. Dock kan jag trösta mig själv med att jag får studiebidraget på tisdag och att mamma kanske betalar halva eller hela skinnjackan. Love you mami!

När vi var klara efter en runda genom Forum Nacka så går vi mot skolan. Halvvägs möter vi Andrea som säger att vi inte har någon idrott. Felicia flippar ur och undrar varför fanskapet till lärare inte kunde ha sagt det tidigare. Det här gör hon dessutom mitt i bilvägen, haha. Jag kunde inte sluta skratta åt situationen. Självklart var jag arg på vår helvetes lärare men jag var ändå glad att jag kunde sluta där och då och inte klockan 16.30.

Nu är jag i alla fall hemma och snart ska jag åka och handla med papi och lillebror. Senare ska vi kila över till farfar som äntligen har kommit hem från sjukhuset. Äntligen ska jag få träffa honom, jag har aldrig velat träffa honom så här mycket :]

Optikern


Världens finaste :')♥

Haha, Anton lyckades på något vis ställa klockan fel igår kväll. Det resulterade i en stressig morgon och 15 minuter efter att han hade vaknat var han på väg till skolan. Tänk om jag också älskade skolan så mycket, hihi. Jag fick dock ett annat problem lite senare när jag skulle fixa med mina linser. Jag skulle ta nya linser, de var nyinköpta och vanligtvis brukar optikerkärringen skriva vilka linser som är höger och vilka som är vänster. Det hade hon inte gjort den här gången så jag har fått gått runt och gissat. Jag måste sett ut som en idiot när jag gick runt och höll för ögonen i omgångar för att se vilken lins som skulle sitta i vilket öga. Haha, det var inte lätt och jag har säkert satt dem fel. Därför måste jag ringa optikern och de öppnar inte förens 10.00, vilket gör att jag kommer komma 2 timmar försent till skolan. Jippie!

Haha, det märks verkligen att jag var på gymmet igår. Mina ben och min rumpa mår inte så bra idag...

R3DH3AD

                      


Berättade tidigare att jag har hittat den perfekta röda hårfärgen. Den är inte matt som alla andra röda hårfärger, färgen syns mycket mer om man säger så. Jag skulle ha köpt färgen som heter dark tulip men i affären så såg en färg som heter rubine mycket mörkare ut. Därför tog jag rubine istället men nu ångrar jag mig eftersom det blev helt fel. Håret ser någolunda rött ut men även rosa och rosa är väääldigt fult. Men jag har bestämt mig för att köpa dark tulip när den här färgen är på väg att försvinna. Redhead...oh yes!

Med rosarött hår får man exakt allas uppmärksamhet. Jag kan berätta för er om en incident på tåget på väg till skolan från Anton. Det var grymt jävla roligt! Jag kliver på pendeln och sätter mig framför en man som sover. Petar in hörlurarna i öronen och sätter på musik. Efter ett litet tag vaknar den här mannen av att ett barn skriker. I samma sekund som han öppnar ögonen får han syn på mig och mitt rosaröda hår. Gissa hur han reagerade? Han blev sjukt rädd och om det inte vore för att han var så jävla tjock så skulle han ha flugit upp i taket. Hahaha! xD

Nu är min stolthet här, så bloggen uppdateras mer i kväll eller imorgon. Kyss! :]


Tänka på annat


Jag ville ju träffa dig idag, men vi får ses imorgon istället. Hehe, här har du en bild på Maximus. Han står och gluffsar i sig en kaka, som du ser ;]

Jag har mått hipp som happ sedan igår och vet inte riktigt hur jag ska tackla känslorna. För er som inte förstår så ligger min farfar på sjukhus. Det är rätt allvarligt så jag är orolig konstant. Jag hatar verkligen sjukdomar och döden, varför måste det finnas? Jag kommer i alla fall lära mig ett och annat efter det här. Men även fast jag är ledsen och orolig så kan jag inte sitta hemma som jag gör just nu. Jag måste hitta på något som får mig att tänka på annat. Kanske ska man ta sig ut i kylan och vidare till gymmet? Jag menar, jag kommer ju inte få beach kroppen om jag sitter framför dumburken.

Något jag är glad över är i alla fall att jag vet att farfar läser min blogg och därmed läser allt jag skriver om honom. Jag hoppas han kan finna tröst från det, världens finaste farfar. Sedan kommer även min älskade pojkvän hit senare och muntrar upp mig. Ingen, och då menar jag ingen kan få mig att må så bra som han kan!

Nu ska jag sätta upp mitt rosa/röda hår i en toffs och dra till gymmet. Hey hunks! 


Jag är din prinsessa

Åh, jag har nog aldrig saknat en famn lika mycket som jag gör just nu. En famn att ligga i, bli klappade och pussad i håret. Jag behöver det just nu, väldigt, väldigt mycket . Varför ska allt vara så långt bort när jag behöver det som mest?

Idag ska jag besöka dig på sjukhuset och det är blandade känslor som har tagit över kroppen. Ena stunden är jag jätteglad för att få träffa dig och se hur du mår. Prata med dig, kramas och stötta dig. Men i ena stunden så vågar jag inte. Jag vågar inte träffa dig med tanke på att jag inte vet vad jag kommer få se. Jag vill ju se dig så som du alltid har varit när jag har träffat dig. Ätande, skrattandes, retandes, kramandes, pussandes. Jag vill inte se dig ligga där och ha ont.

Jag lyssnar på glad musik för att få bort det som gör ont. Jag ångrar varje gång jag avfärdat dina pussar på pannan. Jag ångrar alla gånger jag avfärdat dina kramar. Jag vill bara att du ska bli bättre så att du kan fortsätta pussa mig på pannan och kalla mig för din prinsessa.

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig så himla mycket. Fina farfar <3


Inte ska du väll försvinna än?

När livet är som bäst så är det självklart något som ska gå fel. Idag hände något som fick mig att inse att man inte vet vad man har förens man är på väg att eller har förlorat det. Man lever i sin lilla bubbla och tror att alla som alltid har funnits vid sidan av sig alltid kommer göra det. Men så kommer den dagen då man inte är riktigt säker längre.

Jag är en sådan som kan tycka att livet suger rejält ibland och oftast är det bara för en enkel sak som att skolan ger mig för mycket plugg. Men livet är ju faktiskt till för att vara både extremt jobbigt och extremt skönt samt något där mitt i mellan. Att gå runt och tro att livet ska vara perfekt hela tiden kommer absolut inte hjälpa dig. Man kunde ju hoppas på att det skulle vara det men så kommer det inte vara. Den här dagen fick mig att inse att livet är det bästa jag har och att jag ska ta vara på det. Jag hoppas verkligen att du och jag kan leva sida vid sida i några år till. Inte ska du väll försvinna än?

Jag älskar dig farfar ♥

I LOVE IT HARD & LOUD!


Foto; Josefine Karlsson


Kristina; "Jag är kristen"

Muhammed; "Jag är muslim"

Josefine; "Jag är hårdrockare!"


Fina pöjkar



love hurts good on a bed of nails

Idag är jag ett lyckligt litet barn. Skolan är inte längre så farlig som den verkade för någon dag sedan. Jag har ju sköna klasskamrater och lärare, och bara det kan göra en hel skoldag rolig. Dock gillar jag inte när de sköna lärarna får för sig att de ska ge mig uppgifter. Jag menar, varför? Det skulle vara roligare om livet var en stor jävla fest. Tyvärr är livet betydligt tråkigare än en fest men ibland kommer det stunder då livet är grymt jävla perfekt.

Just nu sitter jag och lyssnar på livets största och bästa gåva - musik! Jag menar, vad är vi utan musik? Känslolösa monster! Senare kommer snyggingen hit och festar med mig i sängen. Fucking love it!

DARK TULIP

Haha, jag har varit emo i 3 år av mitt liv och ändå vet jag inte att jag ska gå till Blue Fox om jag ska leta efter färgstarka hårfärger. Jag har gått och letat i vanliga svenneaffärer efter den perfekta, röda hårfärgen och självklart har jag inte hittat den. Men nu har jag hittat den och snart ska håret förstöras av kemikalier ännu mer!

HT_Dark_Tulip


Festivallivet




There some fucktards who don't know when they have gone too far. I mean, what the fuck is YOUR fucking problem? Can't you just leave me alone and realize that you're an pathetic idiot? PLZ! ;)

Just nu är jag så jävla otaggad på skolan. Fast fan inte lika otaggad som jag var innan sommaren och förra terminen. Då ville jag verkligen hoppa av och börja jobba, jag hade sådana planer men jag hindrades. Idag är det nog första lektionen av Filosofi A och festivalbilder som påverkar mig. Varför valde jag Filosofi A, är jag dum i huvudet eller? Och varför är det inte sommar? Jag saknar festivallivet och dess härligheter. Sex, drugs & rock 'n' roll och vara allmänt äcklig. Jag känner inte för att vara pappas prinsessa längre. Vad som helst förutom det!

Idag införskaffade jag nya p-piller så att jag och Anton knulla riskfritt i ett år till. Skönt va? Sedan har jag även mördats av min filosofilärare och pluggat. Finns det mer att säga? Typ...jag älskar Anton och att ni borde lyssna på den här --> Toy Dolls – Nellie The Elephant låten. Minnen så det ryker om det, älskaälska!


Kallare än vanligt

Hahahahihihihohoho. Hade precis duschat och skulle kladda på lite lotion lånat av mamma. Nu efteråt ångrar jg det, den var tydligen nedkylande. Så nu ligger jag i min kalla säng med min kalla kropp i mitt kalla rum och fryser ihjäl. Fan att Anton aldrig är här när man verkligen behöver honom! ;)

Samsung Galaxy Gio



Tillslut köpte jag dig, min älskling. Jag skulle egentligen köpt din lillebror men jag antar att du är bättre. Om inte bättre så var du mycket billigare och sådant gillar vi. Kan du ladda klart så att jag kan använda dig?

Haha, ni som inte förstår...idag köpte jag en ny mobil. Jag ville egentligen ha en annan men den hade höjts i pris och vara både sämre och dyrare än den jag köpte. Jag är grymt nöjd. Nu kan jag lyssna på musik och känna mig lika hightec som alla andra! ;]

"sprungit som en panikslagen höna"

Idag har jag;

- Vaknat upp bredvid världens bästa
- Duschat med världens bästa
- Ätit frukost med världens bästa
- Åkt in och träffat mamma och lillebror i stan
- Gå ut och in i stans alla affärer
- Ätit lunch inne på Max
- Glömt handväskan inne på Max och sprungit som en panikslagen höna tillbaka men i slutändan fått tillbaka den inne på Zara
- Köpt ett par shorts inne på Carlings *omgomgomg, orgasm!*
- Inte köpt en skjorta som jag skulle göra
- Pratat skit och skrattat med mamma
- Tagit en seg jävla buss bara för att slippa gå uppför en backe upp till gymmet
- Tränat som en idiot
- Sprungit från gymmet för att exet inte skulle få syn på mig
- Ätit middag
- Kollat på Sveriges Mästerkock
- Badat men blivit avbruten av en skitnödig lillebror

och nu ska jag lyssna på underbar musik och räkna sekunderna tills jag får träffa min underbara pojkvän igen. Kanske plugga lite om jag tycker att det låter skoj...vilket det inte gör.

Vad har ni gjort idag?^^


Snortajt



Godmorgon!

Just nu ska jag egentligen vara ute på en powerwalk men mina ben och mina ögon som tittar ut genom fönstret säger att jag inte orkar. Anton däremot klev upp, klädde på sig och sprang ut. Frågan är hur han orkar eftersom han dessutom ska till skolan klockan 13.00 idag. Hehe, men jag antar att han klarar allt.

Idag ska jag åka hem. Först kanske jag ska möta upp mamma i stan för en mini shopping. Jag har gått och trånat efter en vit och en svart snortajt skjorta, mums filibaba fan vad snyggt. Hon visste dock inte om hon orkade men hon skulle ringa och höra av sig nu på morgonen. Om inte ska jag hem ändå för att gymma, det hade därför varit perfekt om mamma kunde komma in till stan. Av anledningen att mina träningskläder ligger hemma, om hon mötte mig med dem kunde jag enkelt åka och gymma på vägen hem sedan. Dock tror jag det lutar åt att jag får åka hem och hämta mina jävla träningskläder.

Idag börjar skolan för många men jag har studiedag så därför börjar jag imorgon. Skönt med en extra dag men just nu vill jag bara gå ut 2:an. Börjar ni studenter idag, imorgon eller någon annan dag?^^


-


jag älskar dig, jag älskar kärleken du ger mig och jag ger dig, jag älskar dig
Anton, världens finaste ♥


Nick Brandt

Nick Brandts bilder var helt otroliga, han är en enormt duktig fotograf. Utställningen jag och Anton var på innehöll bilder från Afrikas savanner. Bilder på lejon, zebror, giraffer och jag häpnades verkligen av att bilderna var så detaljrika. Brandt har inte missat ett skit av livet på savannen. Så himla bra, för bra för att jag ska förstå. Kolla bara på det enormt fina ljuset, åh kärlek!


Hon är så vacker!

Man ser verkligen kärleken mellan dem...<3


Det här är nog den coolaste av alla bilder som fanns. Den är så himla mäktig, elefanterna är så mäktiga när de kommer vandrandes i ett led!


Pappas födelsedag







Igår var det pappas födelsedag och den skulle självklart firas. Pappa ville ha en prinsesstårta men han fick inte det han önskade sig. Vi köpte istället ingredienser till en sommartårta som jag bakade ihop innan middagen. Jag fick hjälp av Anton med att vispa grädden eftersom muskeln man använder vid vispning är just nu muskeln som killar använder när de gör du vet vad. Tårtan är inte svår att göra och det enda du behöver är tårtbottnar, jordgubbssylt, marzan, grädde och hallon/blåbär/jordgubbar. Jordgubbssylt i det första lagret, marzan i det andra och grädde överst. Sedan strör du bär över tårtan och låter den stå i kylskåpet ett tag :]

Av mig och Anton fick han en kopp som det stod "I don't have problem with caffeine - I have a problem without it" på. Världens mest tråkiga födelsedagspresent men det är så himla svårt att köpa saker till honom. Resten av kvällen kollade vi på filmer och vid 02.00 fick vi för oss att bada. Mysigt var det i alla fall^^

Idag åkte han hem och jag har passat på att svänga förbi gymmet. Det var skönt att träna och jag har bestämt mig för att börja med det igen. Jag har haft en alltför stor paus, nu ska kroppen formas om till beachen 2012. Jag ska försöka träna lite varje dag, åtminstone röra på sig så mycket som möjligt. Inget onödigt ska få sätta sig på mig.

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. Imorgon blir det fotografiska tillsammans med Anton, Nick Brandt är en underbar fotograf :]


Filmkväll


Mina ögon är något av det jag är mest nöjd med på min kropp :]

Nu ska vännerna vara här egentligen men det är bara en som har kommit. De andra två verkar inte komma på grund av personliga anledningar. Det är tråkigt att de inte kan komma eftersom de brukar vara vi fem men vi får göra det så roligt som möjligt. Just nu laddar vi ner filmer, skräckfilmer som vi ska se senare, hehe ^^

Vi får höras mer imorgon för jag kommer inte kunna skriva mer ikväll. Man vill ju inte vara osocial precis, haha. Imorgon åker även jag och pojkvännen hem till mig och sover över då jag inte varit hemma på länge. Vi får hoppas att båda är hemma, att mamma inte jobbar vill säga. Nu ska jag pysa härifrån, kyss! :]

Snön ville aldrig sluta falla från himlen


Bussens fönster såg ut så här efter 10 minuter ^^

Jag berättade inte det i förra inlägget om igår men det snöade som tusan igår kväll. När vi klev av på perrongen från pendeltåget så såg vi hur snön aldrig ville sluta falla från himlen. Jag har aldrig sett så mycket snö i år, vägarna blev helt täckta och jag trodde ärligt talat att vi skulle välta med bussen hem. Jag hatar att åka buss på vintern, jag tror alltid att det kommer hända något. Eftersom det föll så mycket trodde jag att snön var här för att stanna men det var den inte. Idag är vägarna plaskvåta (haha) vilket är jävligt tråkigt! Jag får nöja mig med den lilla snön Sverige har fått i år ^^

De tog vår säng


Toni och Daniella ;]

Kvällen var hyfsat bra igår med pojkvännen och kompisarna. Vi mötte Toni och Daniella på Söder utanför Pizza Hut och sedan gick vi in och käkade. God mat men kanske lite för mycket för min lilla mage som fick tacka nej till hälften av portionen av bolognese. Efter maten sprang vi iväg för att hinna köpa godis till bion och väl i affären så bestämde jag mig för att inte köpa något alls. Något jag verkligen ångrar eftersom filmen (Sherlock Holmes 2), som jag kände innan, inte riktigt var min smak. De enda bra med filmen var huvudrollerna, de var så himla roliga men resten av filmen gjorde att mina ögon slöts lite då och då. De andra tyckte dock att den var helt okej^^

Efter filmen sa vi hejdå till kompisarna och åkte hem. Vi skulle åka hem till mig men vi bestämde oss för att åka hem till Anton istället. Det var något vi ångrade eftersom när vi kom hem så hade Antons mormor och morfar tagit över våran säng. Vi visste att de skulle sova över men inte att de skulle ta vår säng eftersom de finns andra sängar i huset. Haha, så istället fick vi skjuta ihop en sova och en extrasäng. Jag sov på soffan och Anton på extra sängen, inte lika skönt som i vår säng men det funkade. Nu på morgonen har jag dock värk i rumpa och höfter, haha x]

Vi har precis ätit frukost och nu sitter vi och nördar framför varsin dator. Senare kommer kompisarna över till oss, kollar film och käkar godis samt sover över. Vad ska ni göra idag?:]

I Belivie That Our Love Will Last Forever



Nu åker jag och pojkvännen iväg på bio. Innan bion ska vi äta middag tillsammans med kompisarna och ströva runt i stan. Jag hoppas att filmen är bra, mina ögon är lite trötta så risken finns att jag somnar om filmen är tråkig, haha. Efter filmen kommer vi åka hem till mig och spendera lite tid med min föräldrar. Vi sover över där till imorgon och kanske ytterligare en dag, vi hörs imorgon. Kyss!

Sherlock Holmes



Vännerna har precis kommit hem från Finland så vi har bestämt att träffas. De bestämde att gå på bio ikväll så jag och pojkvännen bokade biobiljetter vi också. Jag vet inte riktigt om filmen är i min smak, är det någon som har sett den nya Sherlock Holmes? Är den bra? Senast jag var på bio var i fredags och då såg jag Tintin tillsammans med pojkvännen och hans familj. Den var helt okej men inte riktigt min smak, hehe.

Har ni sett den nya Sherlock Holmes eller Tintin?^^


You Go Girl!



Jag älskar verkligen det här klippet. Den lilla flickan har verkligen rätt, det leksaksförsäljarna gör är så himla fel. Killar och tjejerna ska få ha på sig både rosa och blått, de ska även få leka med vad fan det vill. Föräldrar och leksaksförsäljare måste inse det!

Hurtiga paret

Idag vaknade paret upp på den hurtiga sidan. En klädde på sig träningskläder och sprang iväg och en tog på sig kläder och gick ut på en powerwalk. Den ena för att han tyckte att han har förlorat sin kondition och den andra för att hon tyckte att hennes lilla bulle på magen har växt lite för mycket. Paret har precis duschat och nu står mannen och lagar pannkakor till brunch. 

Jag har sovit hos pojkvännen i två dagar nu så vi tänkte åka hem till mig idag. Vi har inte så mycket att göra här så vi tänkte att det kanske finns något roligt att göra hemma hos mig. Barnen i min familj fick ett Xbox Kinect i julklapp så man kanske kan roa sig med det. Det blir ett roligare lov när våra kompisar kommer hem från Finland. Nästa lov kommer jag planera bättre så att man har något att göra :]

Vad har ni gjort/ska göra under ledigheten? Själv börjar man skolan den 10:e igen :]


New Year's Eve



Ser ni den höga koncentrationen? x]



Tankad kusin. Att David stod för underhållningen tror jag många håller med om, haha. Ni måste se videon där han dansar, grymt jävla rolig! x]



Misslyckad bild på fyrverkerier. Fyrverkerier kan verkligen vara läskiga ibland men de är så himla coola. Jag måste kolla upp hur de tillverkas x]

2011 var både otroligt dåligt och otroligt bra. Man kan säga att den första halvan var det värsta som hänt i mitt liv och att den andra var det bästa som hänt i mitt liv. Om ni då jämför båda halvorna så förstår ni hur konstigt 2011 var för mig. Jag har dock att årets andra halva blev till som den blev, annars hade jag nog aldrig stått ut. Ni undrar säkert vad fan jag har upplevt men det behöver vi inte ta upp här, haha.

Jag fick i alla fall ett bra slut på 2011 och en bra början på 2012. Hela 31 December spenderade jag med min pojkvän, familj och släkt. Det var så himla roligt och jag älskar verkligen blandningen av släkt och vänner jag har. Hälften är portugiser medan den andra halvan är svenskar. Den portugisiska sidan är fullständigt galen (på ett bra och roligt sätt) vilket får den svenska och lugna släkten att undra vart fan de har hamnat. De börjar dock vänja sig efter några släktträffar hemma hos min familj så de kommer säkert bli likadana snart, haha. Jag trodde att nyårsafton skulle vara lika tråkig som förra året men det blev den verkligen inte och det är jag glad för. 

Äta god mat och efterrätt, spela Xbox Kinect, prata, garva, kramas, pussas, fotografera och ha roligt åt vissa bilder, kyssa kärleken vid tolvslaget, kolla på fyrverkerier och dricka champange. Det var min nyårsafton och de första timmarna inpå 2012.

Hur var er nyårsafton? Jag tycker synd om de som inte kommer ihåg x]

HELT JÄVLA CRAZY



Josefine heter jag. Galen, glad och ganska lat. Bor utanför Stockholm på Värmdö. 17 år och elev på Mediagymnasiet. Pluggar foto och drömmer om att bli fotograf. Lever mitt liv med pojkvännen, vänner och familjen runt omkring mig. Jag älskar musik och Hardcore Superstar är guds gåva till mänskligheten. Har tidigare skrivit i en annan blogg men kände för att lämna den som ett minne. Jag vill ha något nytt och därför skapade jag den här bloggen. Jag är den där bruden som verkar fett lame men egentligen är helt jävla crazy. 

Har ni några frågor så får ni gärna ställa dem. Det gör ni i en kommentar i det här inlägget, kyss! ;] 


RSS 2.0