Miss you summer


Anton med långt hår...♥

Åh!

När jag kollar på bilder från sommaren så vill jag bara tillbaka. Sommaren 2011 var verkligen otroligt underbar! Jag började sommarlovet med Bryan Adams tillsammans med Felicia, Amelie, mamma och min nyfunne kusin Johan. Vi köade i 8-9 timmar bara för att få stå längst fram och se en av världens bästa artister. Kort efter det så blev jag tillsammans med världens bästa kille, Anton. Jag har aldrig varit lyckligare och kommer nog aldrig bli. Vi spenderade hela sommarlovet tillsammans, förutom de 5 dagar då jag var i London med mamma och shoppade galet. London var verkligen underbart, jag älskar den staden. När jag kom hem från London mitt i natten så stod Anton och väntade på min altan och jag fick min efterlängtade kyss.

Efter Londonresan tog jag och Anton bussen/tåget till Katrineholm och Fiskeboda där vi mötte upp hans familj för 3 dagars vilan från storstaden. Under den resan blev jag verkligen grymt brun, brunare än jag någonsin varit under mina tonår. Någon vecka efter den resan packade vi för ännu en resa. Denna gång skulle vi till Nyköping för att besöka Rejmyre och festivalen Skogsröjet som ligger till där. Vi åkte dit med bil tillsammans med 3 utav våra vänner, Felicia, Amelie och Sonny. En 3-dagars festival där endast musiken, stämningen och sällskapet gjorde festivalen bra. Sex i tält, underbar musik, fina vänner, roligt folk och panikångest när de största idolerna går förbi.

Några dagar efter den festivalen var skolan dock tvungen att börja igen. Nu är det ca ett halvår kvar tills sommarlovet börjar igen. Jag och Anton har redan planerat in två festivaler och jag ska även se Bruce Springsteen i Göteborg tillsammans med mamma och Felicia. Jag tror att denna sommar kan bli minst lika underbar, om inte mer!

Längtar ni också efter sommaren? Har ni planerat att göra något speciellt? :)

Kommentarer

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

vill också ha sommar :)

2012-01-31 @ 14:36:15
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Felicia

wiiiee, bruuuuuuuce!!! :'D

2012-01-31 @ 15:54:33
URL: http://hardluckwoman.webblogg.se/
Postat av: Wilma ♥

Din blogg är verkligen superfin! är allt bra?

2012-01-31 @ 16:45:10
URL: http://wilmashy.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: okej, aa det är sant ju! :P

2012-01-31 @ 16:47:49
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: aww

skönt!! <3

2012-01-31 @ 18:02:47
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/

Comment:

Who the fuck?:

URL:

Comment:

Trackback