RAWR


Collage gjort av mig, Rawr - bikinitrosa från H&M...

Godmorning bitches!

Sitter alldeles ensam hemma hos Anton och väntar på att han ska komma tillbaka. Lite ensamt är det faktiskt. Jag hade tänkt lägga mig på baksidan och sola, men solen försvinner ju hela tiden. Varför kan den inte bara stanna kvar på den blåa himlen? Den här sommaren ska jag verkligen bli brun, den likbleka färgen klär mig inte ett dugg. Chokladbrun ska jag bli...så brun som min plåtslagare till storebror är. Men fusk är det faktiskt, han jobbar ju så gott som naken uppe på tak hela dagarna.

Jag har försökt leta efter en bikini ganska länge nu, och än så länge har jag bara hittat en överdel. Idag satt jag och letade efter en snygg underdel. Och jag kom faktiskt överens med mig själv när jag hittade den på bilden här uppe. Lite rawr sådär...killarna kanske inte vågar göra något om de vet att jag har en tiger i arslet, haha xD Eller så skiter de i det där förbaskade lejonet och drämmer till ändå, suck. Men vad tycker ni? Är trosan snygg eller ska jag leta vidare? :]

Kommentarer

Postat av: Pinup-fotograf - Miss Emelie '

sv; Taaack ;)

Skit snygga badtrosor!!

2012-05-24 @ 11:49:50
URL: http://emelieyoung.blogg.se/
Postat av: sandra

Håller med dig!



Nice!

2012-05-24 @ 13:27:29
URL: http://atilio.blogg.se/
Postat av: bex

Sv; det är riktigt mysig musik. När jag var yngre innan jag kom in på "tyngre" musik var det nästan det enda jag lyssna på.. Så det är så mycket nostalgi över det! :)



SV; ja, den röda är verkligen skitsnygg :)

2012-05-24 @ 14:08:44
URL: http://bexxxie.blogg.se/
Postat av: carolina

Sv: Hehe, ja jag skulle ha gjort de xD Tyvärr så har de inte blivit bättre än, snarar sämre ;s Men de är mycket pollen i luften nu känner jag..



Ja, jag ska också bli brunare xD

Ja, komma över höjd räddslan kan också vara bra :)

2012-05-24 @ 15:13:51
URL: http://caaroliina.blogg.se/

Comment:

Who the fuck?:

URL:

Comment:

Trackback