"Att läsa kan vara ett sätt att komma bort från din egna värld ett litet tag"

  

Det var länge sedan man läste så där mycket som man gjorde när man var några år yngre. Vid 14-15 års åldern var jag rena bokmalen. Jag lånade böcker på biblioteket hela tiden och kunde läsa ut en bok på en dag om jag sträck läste. Visa gånger låg jag uppe hela nätter och kunde inte gå till skolan näst kommande dag för att jag var så trött. Jag var verkligen galen i böcker, jag älskade att läsa. Jag älskade den nya världen som författaren hade skapat åt mig.

Jag är både glad och ledsen över att jag slutade läsa så mycket som jag gjorde. Glad för att jag var så otroligt osocial och ledsen för att det är så otroligt underbart att läsa. Det uppptäckte jag igår när jag tog fram en bok ur min Harry Potter - samling och började läsa den. Att läsa kan vara ett sätt att komma bort från din egna värld ett litet tag. Skönt som fan! :)

Idag är jag ledig från skolan, jag kommer inte ihåg varför men det behöver jag inte veta heller. Hehe, men idag ska jag göra något väldigt udda och som inte brukar hända mig om dagarna. Idag ska jag intervjua en fotograf till ett repotage för en av mina kurser i skolan. Lite pirrigt men roligt ska det bli! :)

Vad ska ni göra idag?^^

Kommentarer

Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: Tack så mycket!! :)

2012-01-31 @ 11:54:18
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: anna

sv: ja okej :) Hoppas att det blir snart då :p

Allt bra annars idag?

2012-01-31 @ 11:59:37
URL: http://annaemilie.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Haha, jo men det är ju så. Får man en anledning att gå upp så går det ju rätt bra när man väl är uppe. Men just det där steget är tufft;)

2012-01-31 @ 12:09:17
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Amanda

harry potter är awesome :)

2012-02-01 @ 21:34:17
URL: http://fukk-tard.soclog.se/

Comment:

Who the fuck?:

URL:

Comment:

Trackback