BITTERFITTAN HAR TALAT!

Den här helvetes dagen (händelserika dagen) började med att jag klev i min hunds kiss när jag, sömnig var på väg mot toaletten. Följden av det blev att jag fick ställa mig och börja skura, trött och kissnödig. Frågan är varför min lillebror inte kunde ha gjort det, som gick upp 30 minuter tidigare än mig och faktiskt såg det innan mig. Idiot! Förutom det så var min morgon underbar och som plåster på såren fick jag se en glad lillebror (inte idioten) när jag gick till bussen tillsammans med honom och mamma. Den ungen alltså, love him!

Väl i Slussen efter en 45 minuters lång busstur fick jag en findusmatlåda kastade i min famn. Vad fan är det här!? tänkte jag men gick ändå vidare med den i handen. Det var inte förens jag kom till pratiken som jag tänkte; Fan vad praktiskt! Jag behöver inte ta med mig någon matlåda imorgon, haha.


Idag är praktiken faktiskt inte så tråkig som den brukar vara. Den har dock varit ett helvete! Jag fick erbjudan att hänga med på ett kundbesök till tidningen Amelia för att sälja lite skit. Självklart tackade jag ja men ångrade mig som fan när jag satt där med både mensvärk och hunger som hackade mig i magen. Jag ville verkligen ta livet av mig, men det skulle ju se jävligt fel ut. Istället tog jag ett djupt andetag, tog fram mitt bredaste leende och fortsatte prata om hur underbart Ina Agency är. Resan dit var även ett helvete! Jag fick gå runt hela Stockholm, med ett bagage släpandes efter mig, för att ta mig till deras kontor. Ingen bil hade hon inte, nejnej. Tur som var fick jag i alla fall ta bussen tillbaka, jag hade nog legat mig ner på marken och börjat gråta som ett litet barn annars. Ehehe, inte bokstavligt talat alltså...


Nu ska jag prata lite med Elias, som har suttit här helt ensam och säkert inte gjort ett skit. Han säger att han har tråkigt i alla fall, och jag förstår honom...vem fan har inte tråkigt på det här stället!? Den som inte har det ska fan få pris och äran att få lära mig hur man har roligt på det här stället!

Kommentarer

Postat av: Vanadesse.

Åh ja visste är det?!

2012-05-03 @ 14:28:25
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Nea

haft en bra dag? :)

2012-05-03 @ 15:37:12
URL: http://sweethorse.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Åh, tack så mycket!! :D

2012-05-03 @ 15:57:11
URL: http://sofiasticated.blogg.se/
Postat av: Ida

Hehe, precis. Och speciellt om det handlar om grillad mat ;)

2012-05-03 @ 17:14:14
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: BATTS

go rubrik ahah ;)

2012-05-03 @ 17:45:04
URL: http://batts.blogg.se/
Postat av: Jossie

sv: haha tack! ;) jobbet gick bra!

2012-05-03 @ 20:14:25
URL: http://jossies.se
Postat av: jessica

haha, vilken härlig start på en härlig dag;) Var praktiserar du??

2012-05-04 @ 00:33:12
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: enita

du verkade ha fullt upp den dagen hehe ;)svar: TAAACK sötnöt, vi får allt pusha varandra genom datorn hehe! blev de nå gym för dig? :)Nämen solkysst ;) låter aldrig fel! nejfan jag är vit ännu, gillar itne o steka i evigheter i solen händer att ja går ut 5 min på balkongen o sen drar in o repeterar :PSnällt av dig o säga så,men långt ifrån perfekt ;) men jag klagar somsagt inte alls för mkt på hur jag ser ut :D alla vill ju ändra lite! PRecis kräver ju inte så allt för mkt för att man ska lyckasw gå ner ,man måste ju bara bestämma sig o ha folk omkring sig som inte gör allt för att göra de jobbigt för en :P Du har inte "samma tur " som mig o har en mamma hemma som ständigt köper kakor..eller en pojkvänm som alltid bjuder på sprit o pizza? haha..OH ja men absolut, döläckert men dösvåra att gå i :PO NICE! oh mina khilklackar är inge spec..bara vanliga svarta typ ;) sen köpte jag några ballerina aktiga fast med kihlklackar som ser lite för "fint ut" så ska nita skiten ur dom snart när ja har tid..hur ser dina ut? :D

2012-05-04 @ 10:34:38
URL: http://reddressedwoman.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

Ajaj vilken sits du måste varit i

2012-05-06 @ 02:26:40
URL: http://www.kaffehornan.se

Comment:

Who the fuck?:

URL:

Comment:

Trackback