Cozy Saturday
Kvällen blev bra tillslut ändå. Pojkvännen försökte muntra upp mitt irriterade jag och visst funkade det. Efter ett garv och lite prat bestämde vi oss för att basta, mysigt mysigt. Efter det fixade vi fram en godisskål, coca cola och Merlin, en skitbra serie. Jag var dock sjukt trött så jag somnade mitt i avsnittet, vilket Anton inte var så glad över, haha. Jag sov i alla fall som en stock inatt och att jag behövde kliva upp vid 9 imorse kändes faktiskt inte så jobbigt.

Pojkvännen är iväg och repar med sitt band. Blev lämnad här helt ensam med svärföräldrarna men ska snart lyfta röven och dra härifrån jag också. Idag är det jobb som står på schemat och jag hoppas verkligen att det blir tre timmar. I need some money! Jag börjar klockan 13 och slutar antingen 15 eller 16. Efteråt ska jag dra iväg till gymmet och försöka få bort alla kalorier jag har fått i mig den här helgen. Jag vill ju kunna visa mig utomhus i sommar x]

Kommentarer

Postat av: R E B E C K A [ aDanceLife ]

SV; Nej det är det inte!:/

2012-05-06 @ 11:26:26
URL: http://adancelife.blogg.se/
Postat av: Ida

Häh. Ja, ibland vill man bara dra ut på party fast man kanske inte bör... HAHA, då försöker jag övertala mig själv att det är hemma jag vill vara och se film. HAHA.

2012-05-06 @ 11:42:24
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: julia

Vad extrajobbar du med? :) Jag skulle vilja ha ett extrajobb:/ men har inte de! kram

2012-05-06 @ 11:52:52
URL: http://juliaasjoholm.blogg.se/
Postat av: anonym

Sv: Önskar att jag aldrig skaffade det..

2012-05-08 @ 08:21:08
URL: http://thethinkingnerd.blogg.se/

Comment:

Who the fuck?:

URL:

Comment:

Trackback